Skip to main content

BERSERKERGANG - En folkebevegelse for bevarelse og beskyttelse av våre suverene nasjoner, suverene folkeslag, vår kultur, kulturarv og historie.

berserkergang.net

norgesaksjonen.org

 

KATTA ER UTE AV SEKKEN!....og nå vil dette garantert følges opp med tilsvarende "allianser" i Europa. Det finnes flere hyllemetre med dokumentasjon for "jødenes" aspirasjon for verdensherredømme. Mange av oss har lenge pekt på det faktum at den elitestyrte masseinnvandring av muslimer til de europeiske land er del av de hovedsakelig jødiske oligarkers WEAPON OF MASS MIGRATION som de tar i bruk for å rasere de europeiske nasjoner, nasjonal suverenitet og kultur. Kalergi-planen sørger videre for slowkill av den hvite rase. HVEM FAEN er det som ikke forstår, at når sionist-talmudistene står bak en slik masseinnvandring av ukompatible fremmedkulturer, så er det nettopp for at dette ER DEL AV DERES PLAN?

Nordmenn ligger kastrert og hjernevasket på sofaen, eller pleier narsissisten foran speilet. De norske jenter tygger abortpiller som om det var sukkertøy, mens muslimene avler som kaniner og snart er så mange at de kan få "flertall" både "her og der". Og FOLKESVIKERNE og LANDSVIKERNE i vårt eget lands ledelse jobber ræva av seg for å underminere nasjonen fra innsiden og dekke bordet for de jødiske oligarkers GLOBALE KUPP med muslimene som verktøy.

Sann mine ord: Dette kommer til å gå til helvete om ikke det norske folk snarest våkner opp til hva som foregår!

http://www.msn.com/nb-no/nyheter/verden/j%C3%B8der-og-muslimer-danner-tung-allianse-i-usa/ar-AAkjJwS

 

The War on Reality: How globalists occupy your mind to control everything.

23 minutter med konsentrert høynivå realitetsorientering.

http://youtu.be/8ZbhCeUWa1A

 

I norsk presse har det de siste dager vært gjordt forsøk på "selvkritikk" i forhold til hvordan presse, politikere og avmaktseliten generelt har forholdt seg til de amerikanske presidentkandidater, valget, elitens grenseløse arroganse og relaterte tema. INGEN av disse har i sin "selvkritikk" evnet å peike på de reelle bakenforliggende krefter, hvilke planer disse kreftene har med denne verden og hvilke skitne, udemokratiske og kyniske metoder de tar i bruk for å nå sine mål.

Bloggeren JOSTEMIKK leverer her, atter en gang, den beste medisin mot fordummingen vi utsettes for av norsk presse og politikere:

http://www.jostemikk.com/george-soros-fargerevolusjon-har-spredd-seg-til-usa/

 

Sionistenes "omskoleringsprogrammer" og sannhetsembargo etter krigen bør snarest få en ende. Jeg har derfor så smått begyndt å ta hull på den byllen. Alle som har relevant informasjon, gjerne med kjente eksempler, må gjerne legge disse i kommentarfeltet, slik at det kan taes med i en oppfølgingsartikkel.

http://norgesaksjonen.org/2016/11/09/etterkrigstidens-jodisk-dikterte-omskoleringsprogram-og-vedvarende-sannhetsembargo-i-vesten/

 

Inspirerende og god artikkel fra statsviterne Stolpnessæter og Åmotsbakken på KULTURVERK

"Det amerikanske presidenvalget i 2016 er ikke bare en folkeavstemning for eller imot Clinton eller Trump. Dette er en kamp om Vestens sjel og hvilken sti verden skal følge en generasjon eller lengre fra nå av. Uansett hvem som går seirende ut i dag, vil ikke systemvokterne kunne demme opp for antiglobalistenes tiltakende revolt i årene som kommer."

"Ikke uten grunn føler mange i NATO og EU en eksistensiell angst over tanken på en Trump-seier. Hvor mange vil ikke bli overflødige i den geopolitiske omkalfatringen som Trump vil kunne gjennomføre ut ifra rene økonomiske kalkyler? Hans navn går mest sannsynlig kaldt nedover ryggen på diverse politikere i den norske andedammen, så som Erna Solberg, Ina Marie Søreide Eriksen, Børge Brende, Jens Stoltenberg og Jonas Gahr Støre.

Det kollektive hakesleppet og identitetskrisen i den norske politikerstanden og kommentariatet vil savne sidestykke. Overskrifter som «Klemt inn mellom USA og Russland» og «I skvis mellom Putin og Trump» vil muligens resirkuleres i Akersgatas døende presse.

Om Trump vinner vil noen kjenne vind i ryggen, mens andre blir demoraliserte. Det gir økt handlingsrom for så forskjellige aktører som sosialisten Jeremy Corbyn i Storbritannia og nasjonalisten Marine Le Pen i Frankrike. Trump har neppe løsningene, men han har allerede fylt sin transformative rolle. Topartisystemet i USA er irreversibelt skadet, og GOP slik vi kjente det er nærmest utradert. Ikke en gang «demokratene» kommer uskadet fra dette. Uansett hvem som seirer i valget, har Trump og hans bevegelse allerede vunnet."

http://www.kulturverk.com/2016/11/08/hegemonens-skjebnevalg/

 

http://allconspirology.org/pics/2012/07/1341507035_af69.jpg

Interessante greier! Jeg har fått en russer til å oversette dette til engelsk for meg. Teksten lyder som følger:

"At the end of 1934 SS officer Leopold Mildenstein and german zionist federation representative, Kurt Tulkher made 6 months trip together into Palestina for studying "capabilities of zionist development".

Upon returning from the trip, fon Mildenstein wrote 12 articles under the name "Nazi is traveling across Palestine" for Gebbels newspaper "Angriff". He expressed his admiration for "pioneer spitrit and archievements of jewish settlers". According to his belief, "the zionist movement is good for jewish people and the rest of the world, therefore it should be supported as much as possible". Apparently, in order to perpetuate the memory of the joint visit of Nazi and Zionist, "Angriff" released a medal, one side of which displayed nazi emblem and the other 6-pointed David star (History today, London, N1 1980)"

Gir ikke dette en solid pekepinn på tett samarbeide mellom Sionistene og Nazistene? Det er mye snusk vi ikke får høre om, som er "utelatt" fra historieskrivingen for å opprettholde en viss gjengs oppkonstruerte "offerrolle".