Skip to main content
 

THE FUCKIN' COTTON PICKIN' TRUTH - STILL ON THE PLANTATION!

Den HVITE RASE (europeere) får alltid banket inn den kollektive skyld for å ha holdt diverse folkeslag som slaver. Selvfølgelig indoktrineres hvite til å akseptere dette, som så mye annet den hvite rase anklages for. Det som her holdes skjult i historieskrivningen er at hvite europeere selv har vært handlet som slaver i flere århundreder, og begrepet "slave" kommer faktisk fra østeuropeiske Slavere, som var blandt de mange folkeslag som jevnlig ble erobret og solgt som slaver til bl.a araberne.

I boken "They were whites, and they were slaves - The untold history of the enslavement of whites in early America", av Michael Hoffman, kan vi lese følgende:

"The height of academic and media fraud is revealed in the monopolistic trademark status the official controllers of education and mass communications have successfully established between the definition of the word "slave" and the negro, while labeling descriptions of the historic experience of Whites in slavery a fallacy. Yet the very word "slave", which the establishment's consensus school of history pretends cannot legitimately be applied to Whites, is derived from the word Slav. According to the Ox-ford English Dictionary, the word slave is another name for the White people of eastern Europe, the Slavs. ( Compact Edition of the Oxford English Dictionary, p. 2,858).

In other words, slave has always been a term for and a definition of a servile condition of White people. Yet we are told by the professorcrats that it is not correct to refer to Whites as slaves but only as servants, even though the very root of the word is derived from the historical fact of White slavery.(1)"

https://archive.org/download/they-were-white-and-they-were-slaves-michael-a-hoffman-ii/they-were-white-and-they-were-slaves-michael-a-hoffman-ii.pdf

Michael Hoffman's bok demonstrerer også til fulle maktelitens syn på "vanlige folk" og da spesiellt de fattige, som gjerne BLE fattige da deres jord og eiendom ofte ble konfiskert av elitene. Elitene kom også etterhvert på den gode ide å drive "fattigdomsbekjempelse", en form for "veldedighet" hvor de fattige ble solgt som slaver, barnevern, steriliseringsklinikker og liknende poppet opp overalt, og økonomien gikk så det suste....med slavedrevne barn helt ned i 4 - 5 års alderen som arbeidskraft. Her kan vi også lese om Malthus og hans skrekk for overpopulasjon, og derved også hvor deler av elitens depopulasjonsplaner kommer fra, planer de stadig har både på tegnebrett og løpende setter ut i "livet" på diverse vis. DET ER BRA Å LESE HISTORIE!

Vi er forresten alle fremdeles slaver for denne eliten, bare med den forskjell at i dagens samfunn er slaveriet mer fordekt, bl.a fordi eliten har raffinert og perfeksjonert sitt illusjonsmakeri, sin evne til å smitte oss alle med Stockholmsyndromet, og sin evne til å lure oss trill rundt.

THE FUCKIN' CUTTON PICKIN' TRUTH - STILL ON THE PLANTATION!

https://www.youtube.com/watch?v=vb8Rj5xkDPk