Skip to main content
 

Jo mer historie jeg leser, jo mer går det opp for meg for et vanvittig FOLKEMORD og KULTURMORD det europeiske folk har vært, og fremdeles er utsatt for. Det nærmeste å sammenlikne med må være utryddelsen av indianerne (for de er i praksis uttryddet. Det lille de har igjen av folk og kultur er nærmest på museumsnivå). Jeg anbefaler alle å lese - VIRKELIG LESE - følgende artikkel.

Jeg har ikke sans for utrykk som "fucking jews" eller "fucking negroes", men ut fra historiens helhet så har jeg forståelse for den absolutt berettigede harme og det absolutt berettigede sinne som ligger bak slike uttalelser. Europas folk og kultur er på slaktebenken, og har lenge vært på slaktebenken. Det er bare å erkjenne det. Vi må snu trenden, og det må vi komme i gang med FORT SOM FAEN!

Her får du bl.a lese om Åsatru-miljøer og paganistiske miljøer med JØDISKE bakmenn og aktører. Tenke seg til at de er så oppsatt på å utrydde kristenfolk, hedninger og den hvite rase, at de setter opp falske paganistiske nettsider for å lure den siste rest av forsvarsevne vi har, nemlig de som tilsynelatende har forstått hvor ille det er fatt? Jeg skriver tilsynelatende, for hvis det er slik at selv Åsatruere lar seg lure av slike banditter, hva sier det forsvarsevnen til resten av befolkningen?

Hvor lenge skal vi la oss lure og svindle av disse folkene? Hvor langt skal vi la folkemordet og kulturmordet gå sin gang før vi begynner å yte motstand? Skal vi vente til vi er fullstendig utryddet og så ta oppgjøret "in the afterlife"?

http://www.renegadetribune.com/jewish-war-nature-paganism/