Skip to main content
 

Vi må regne med at menneskeheten snart blir offer for en ny GIGANTISK FALSK FLAGG TERROR operasjon i det avmaktseliten nå stræber med nebb og klør for å få globalsmetoget tilbake på sporet mot avmaktselitens våte drøm - den fasctist/kommunistiske verdensregjering. Mange er klar over PROJECT BLUEBEAM, men det er ikke så lett å forestille seg hvilke scenario og narrativer som evt. vil bli kjørt frem.

Ting tyder på at studenter ved Israelske universiteter indoktrineres til å tro at de er ALIEN COMMANDOES som skal erobre jorda og jordboerne. Det kan ikke utelukkes at dette forberedes brukt i avmaktselitens kommende store falsk flagg terror operasjon. Det er etter min mening svært så lurt å få med seg dette.

https://norgesaksjonen.org/2016/12/02/israelsk-universitet-i-2011-israelsk-rabbi-hevder-jodene-er-eted-commandoes-kommet-hit-fra-en-annen-galaxe-for-a-conquer-the-earth-and-the-earthlings/