Skip to main content
 

Pål Steigan har her levert et meget godt geopolitisk overblikk. Jeg syns nesten det kan defineres som en fantastisk bragd å klare å formulere et slikt overblikk i pennen, og samtidig klare å avholde seg fra å skrive noe som helst om hva jeg mener ville vært helt naturlig å skrive om; nemlig å identifisere arkitektene bak.

http://steigan.no/2016/11/30/trade-terror-inc/

Det må nemlig være så godt som umulig å IKKE se at denne geopolitiske arkitekturen må være resultat av et FULLSTENDIG UMENNESKELIG tenkesett som må ha vært raffinert over flere tusen år for å kunne implementeres så effektivt og totalødeleggende for menneskets og planetens evolusjon. Vi er i sannhet holdt i en evolusjonsmessig mørkealder, og vi vil ikke komme ut av den før menneskeheten identifiserer og tar et oppgjør med kreftene bak. Det handler nemlig om betraktelig mye mer enn imperialistisk "utplassering av våpen og personell" og "hemmelighold i forhandlinger".

Jeg syns Graham Hancock illustrerer dette på en utmerket måte i denne videoen, fra 1 time og 11 ut i dette foredraget: https://youtu.be/9WM0tNOfOOk?t=1h11m50s